Animatie

Een animatiefilmpje is een krachtige tool om in een korte tijd veel informatie over te brengen. En dat op een aansprekende, leuke manier. Met behulp van een animatiefilm maak je technische applicaties, complexe diensten of vraagstukken ineens inzichtelijk. Je merk of product promoot je op een verfrissende manier. Je doelgroep zal dit zeker waarderen.
Het mooie van een animatievideo is dat alles mogelijk is. Dingen die lastig of niet te filmen zijn kunnen nu door beeldtaal wel visueel verteld worden. Ook kun je animaties door ons laten maken met foto's of infographics. De illustraties die we tekenen kunnen we heel eenvoudig houden of juist heel gedetailleerd. Dat is het leuke van een animatie.

De boodschap blijft hangen

Met een animatiefilmpje blijft de boodschap hangen. De beeldtaal is eenvoudig en duidelijk. Het script of de tekst is leidend maar het beeld versterkt dat nog eens. Het is een originele en opvallende manier om je boodschap te verpakken. Je blijft opgemerkt onder je klanten en nieuwe klanten weten je beter te vinden. Eerlijk is eerlijk, jij kijkt toch ook liever naar een filmpje in plaats van een lange tekst te moeten lezen?

Hoe gaan we te werk?

Animatie door ons laten maken? Wij ontwikkelen een unieke en betaalbare animatie voor jouw bedrijf of instelling. Wij maken de animatiefilmpjes altijd op maat รฉn in de stijl van jouw bedrijf. We doen het samen. Samen brainstormen we en bepalen we de stijl. Een goed begin is het halve werk. De tekst die we gaan schrijven is de leidraad voor het animatiefilmpje. Zodra de scenariotekst akkoord is sturen we het storyboard. Je krijgt een goede indruk van hoe het gaat worden. Spannend! Wij gaan ondertussen aan de slag met animeren. We zoeken muziek uit en een professionele voice over en alles komt bij elkaar... Het resultaat? Een pakkend animatiefilmpje waar zowel jij als je klant blij mee bent!

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE ANIMATIE STUDIO

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met verhalen vertellen, inspireren en promoten voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid en, onderwijs en instellingen. Met pakkende films en animaties creรซren ze overtuigend mooie eindresultaten voor hun klanten.

Waarom voor onze animaties kiezen?

Hoge kwaliteit

Animaties zijn in alle soorten en maten leverbaar. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra. Sound- en visual effects waar je blij van wordt.

15 jaar ervaring

De ervaring leert ons complexe inhoud te destilleren tot aansprekende en duidelijke animaties. Weten wat je doet op (online) videomarketing gebied.

Maatwerk

Niet zomaar wat illustraties bij elkaar zoeken maar maatwerk voor elke klant. Duidelijke beeldtaal en perfect passende muziek erbij.

Maak een afspraak

we willen graag met je kennismaken

Wanneer je een afspraak met ons maakt horen wij graag jouw verhaal wat je wilt vertellen, hoe je je klanten of volgers wilt inspireren, welk probleem je hebt en waar film wellicht een oplossing is. Samen zoeken we naar het beste resultaat. De best passende beeldtaal. We brainstormen en doen het samen. Wij maken aan de hand daarvan een concept. Maak vandaag nog die afspraak, we komen graag bij je langs.