Een vacaturevideo is dé manier om nieuwe medewerkers te vinden. Ook werkzoekenden geven de voorkeur aan video in plaats van tekst. Je bent beter vindbaar. En je kunt behalve functie-eisen en opsommen wat je biedt nu ook een aansprekend beeld geven van je bedrijf.  Je potentiële werknemers weten meteen waar ze aan toe zijn en zien direct of je bedrijf bij hen past. Dat doe je dus door een vacaturevideo of employer branding film te laten maken.

Employer branding

Met employer branding bedoelen we eigenlijk dat je werknemers en collega's zelf vertellen over het bedrijf en de werksfeer. Natuurlijk laat je ook de dagelijkse werkzaamheden zien. En je kunt een inkijkje geven op alle leuke dingen die er in de pauze of na het werk gebeuren, zoals het sporten samen of de vrijdagmiddagkroket.
Zo'n film werkt dus heel goed als reclame voor je bedrijf als werkgever maar ook in het algemeen wekt het sympathie. Mensen zijn visueel ingesteld, wanneer ze zien hoe het er echt aan toegaat zijn ze eerder geneigd om te reageren op je vacature. Je wilt kandidaten overtuigen dat ze bij jou moeten komen werken, en niet ergens anders.

Hoe gaan we te werk?

Een vacaturevideo of employer branding film door ons laten maken? Wij bedenken met frisse blik een concept samen met jou. Daarna maken we de filmopnames en laten we de medewerkers aan het woord. De enthousiaste verhalen en mooie beelden voegen we bij elkaar in een kort, dynamisch filmpje. Het resultaat? Een vacature filmpje dat zich als een olievlek verspreidt!

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE VIDEOPRODUCTIE STUDIO

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met verhalen vertellen, inspireren en promoten voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid en, onderwijs en instellingen. Met pakkende films en animaties creëren ze overtuigend mooie eindresultaten voor hun klanten.

Waarom voor ons kiezen?

Hoge kwaliteit film

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

15 jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele videomontage

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

768

projecten

15

jaar ervaring

11320

editing uren

Breed inzetbaar als we zijn leveren we jou een compleet pakket op het gebied van bewegend beeld. Onze ervaring reikt van het vastleggen van aftermovies voor het lokale event voor de Rabobank tot grote events zoals Vrienden van Amstel Live. Van corporate films voor diverse MKB bedrijven maar ook hun vacaturefilms maakten wij. Vele BN'ers hebben wij voor de camera gehad voor video-interviews voor landelijke platforms. Wij instrueren hen net zo gemakkelijk als de CEO of de fabrieksarbeider van VDL. Een productfilm maken wij dan weer graag met de mooiste scherpte-diepte shots en voor een promotiefilm zorgen we dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Als klap op de vuurpijl tekenen we animaties en laten die tot leven komen. Zo kun je voor elk videoproject bij ons terecht.

Maak een afspraak

we willen graag met je kennismaken

Wanneer je een afspraak met ons maakt horen wij graag jouw verhaal wat je wilt vertellen, hoe je je klanten of volgers wilt inspireren, welk probleem je hebt en waar film wellicht een oplossing is. Samen zoeken we naar het beste resultaat. De best passende beeldtaal. We brainstormen en doen het samen. Wij maken aan de hand daarvan een concept. Maak vandaag nog die afspraak, we komen graag bij je langs.