Niet meer weg te denken: een schoolfilm, die het verhaal vertelt van jouw school. Met een goed verhaal onderscheidt je je van de rest en hoe breng je dat verhaal nou beter over, dan via film? Videocontent is hot want mensen kijken nu eenmaal liever video's dan dat ze veel tekst moeten lezen. Grijp dus die kans! Schoolfilms helpen je tevens om betrokkenheid bij je doelgroep te genereren. Je doelgroep moet zich kunnen identificeren met je bedrijf. Daarnaast promoot via film je je product of dienst wel op een heel gemakkelijke manier!

Belangrijk marketingonderdeel

Een schoolfilm maakt onderdeel uit van je marketingstrategie. Video is daar één van de beste tools voor. En dat geldt niet alleen voor toekomstige leerlingen, maar ook voor ouders. Het verhaal moet in beweging zetten, inspireren, verbinden, raken. Wanneer je video interessant en uniek is, dan geeft het een langdurige goede indruk van je school bij je doelgroep.

Hoe gaan we te werk?

Een schoolfilm door ons laten maken? Wij vertellen jouw verhaal op beeld. Wat je doet, wat je maakt, wie je bent. De communicatieboodschap die je wilt uitdragen met je school vertalen wij naar een strakke film die perfect past. Dat begint bij het scenario wat we schrijven, de stijl die we kiezen, etc. In samenwerking met zodat we met elkaar het beste resultaat behalen. Na de filmopnames kiezen we de muziek erbij uit, eventueel een professionele voice-over. Het resultaat? De school laat een onuitwisbare indruk achter, je (potentiële) leerlingen zullen je niet snel vergeten!

Waarom voor ons kiezen?

Cinema Camera Beelden

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

18 jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele Editing

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

838+

films

16997+

videomontage uren

Breed inzetbaar als we zijn leveren we jou een compleet pakket op het gebied van bewegend beeld. Onze ervaring reikt van het vastleggen van aftermovies voor het lokale event voor de Rabobank tot grote events zoals Vrienden van Amstel Live. Van corporate films voor diverse MKB bedrijven maar ook hun vacaturefilms maakten wij. Vele BN'ers hebben wij voor de camera gehad voor video-interviews voor landelijke platforms. Wij instrueren hen net zo gemakkelijk als de CEO of een fabrieksarbeider. Een productfilm maken wij dan weer graag met de mooiste scherpte-diepte shots en voor een promotiefilm zorgen we dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Als klap op de vuurpijl tekenen we animaties en laten die tot leven komen. Zo kun je voor elk videoproject bij ons terecht.