Aftermovie

je event blijft

Een leuk verslag van je event, congres of opening. Het geeft je event en bedrijf waarde. Hier had je bij moeten zijn!

Employer branding

vacaturefilms en zo

Goed personeel wil je aantrekken en je wilt ze ook houden. Daar moet je wat voor doen. Het gaat niet vanzelf maar wij helpen je daarbij.

Videoproductie

corporate, promotie

Wij vertellen jouw verhaal op beeld. We inspireren je klanten of promoten je nieuwste product of merk.

Corporate film

bedrijfsfilm, productfilm

Of je nu een bedrijfsfilm of promotie van je merk wilt. Je nieuwste product uitgebreid wilt laten zien. Denk ook aan films voor interne communicatie.

Filmen vanuit de lucht

met een drone

Prachtige plaatjes levert het op. Zowel video als foto. Mooi buiten in het landschap maar ook in fabriekshallen goed toe te passen.

Professional Editing

Using the latest technologies

Snelle, hedendaagse videomontage die bij jouw doelgroep past!

Documentaire

mini tot uitgebreid

Voor een verhaal uitdiepen heb je de tijd nodig. Films van 15 minuten noemen we al mini documentaires. Wat is jouw verhaal?

Promotiefilm

Laat je zien

Je product, bedrijf of merk wil je op de juiste manier uitdragen. Hoe wil je overkomen? Dat gaan we samen uitzoeken.

Onderwijs

in beeld

heldere communicatie naar leerlingen en ouders

Waarom voor ons kiezen?

Hoge kwaliteit film

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

20+ jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele videomontage

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

838+

films

20+

jaar ervaring

16997+

editing uren

Breed inzetbaar als we zijn leveren we jou een compleet pakket op het gebied van bewegend beeld. Onze ervaring reikt van het vastleggen van aftermovies voor het lokale event voor de Rabobank tot grote events zoals Vrienden van Amstel Live. Van corporate films voor diverse MKB bedrijven maar ook hun vacaturefilms maakten wij. Vele BN'ers hebben wij voor de camera gehad voor video-interviews voor landelijke platforms. Wij instrueren hen net zo gemakkelijk als de CEO of de fabrieksarbeider van VDL. Een productfilm maken wij dan weer graag met de mooiste scherpte-diepte shots en voor een promotiefilm zorgen we dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Als klap op de vuurpijl tekenen we animaties en laten die tot leven komen. Zo kun je voor elk videoproject bij ons terecht.