dji-ronin-mx-sietsemaproductions-set

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezighoudt met verhalen vertellen, inspireren en promoten van opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid, onderwijs en instellingen. Het bedrijf is opgericht door Peter Sietsema in 2004. Een aantal jaren daarna is Aline Sietsema het bedrijf komen versterken en samen vormen ze nu een ijzersterk duo. Door hun talenten en creatieve inzichten op het gebied van beeld te mixen realiseren ze overtuigend mooie eindresultaten.

Ons team

Peter Sietsema portret 400px

Peter Sietsema

Filmmaker

Vanaf jongs af aan een hoop passie voor  het vak. Dat is wat Peter kenmerkt. Films maken is zeg maar echt zijn ding. Hij is goed in ‘out-of-the-box’ denken, vraagt verder en vertelt dan jouw verhaal als geen ander. Zijn technische expertise reikt tot grote hoogten en met zijn mensgerichte insteek is samenwerken een plezier.

 

Tevens groot muziekliefhebber want in dit vak handig uitkomt.

Peter Sietsema portret 400px

Aline Sietsema

Producent / Artdirector

Zij is sterk in het bedenken van concepten, schrijven van scenario's en de productie zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Met creativiteit en oog voor detail gaat Aline tot het uiterste om het beste resultaat te behalen.

 

Daarnaast een passie voor interieur dus ook een kei wat betreft presentatie en styling van de set.

Peter Sietsema portret 400px

.............. ....................

FREELANCER

Ben jij de steengoede freelance cameraman, editor of geluidsman die ons team wil komen versterken?

 

Stuur ons je portfolio toe en wij nemen contact met je op!

ONS ADRES

Kleine Haarsekade 116, 4205 NA Gorinchem, The Netherlands