Een infographic is een krachtige tool om cijfers en andere data over te brengen. En dat op een aansprekende, leuke manier. Met behulp van een infographic maak je het verslag of rapport ineens inzichtelijk. Goed te begrijpen. Je doelgroep zal dit zeker waarderen.
Het mooie van een infographic is dat het ineens een stuk interessanter is. De informatie wordt versterkt door de bijpassende beeldtaal. De illustraties die we tekenen kunnen we heel eenvoudig houden of juist heel gedetailleerd en geven beide weer een ander effect. Dat is het leuke van een infographic.

De boodschap blijft hangen

Met een infographic blijft de informatie beter hangen. De beeldtaal is eenvoudig en duidelijk. Het informatie uit het jaarverslag of rapport is leidend maar het beeld versterkt dat nog eens. Het is een originele en opvallende manier om je boodschap te verpakken. Je blijft opgemerkt onder je doelgroep. Eerlijk is eerlijk, jij kijkt toch ook liever naar een filmpje in plaats van een lange (toch wat saaie) tekst over cijfers te moeten lezen of aanhoren?

Hoe gaan we te werk?

Infographic door ons laten maken? Wij ontwikkelen een unieke en betaalbare infographic voor jouw bedrijf of instelling. Wij maken ze altijd op maat รฉn in de stijl van jouw bedrijf. Samen brainstormen we en bepalen we de stijl en de informatie die overgebracht moet worden. Een goed begin is het halve werk. We maken een storyboard zodat je een goede indruk krijgt hoe het gaat worden. Yes! Wij gaan ondertussen aan de slag met tekenen en animeren. We zoeken muziek uit en een professionele voice over en alles komt bij elkaar... Het resultaat? Een heldere infographic waar zowel jij als je klant blij mee bent!

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE ANIMATIE STUDIO

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met verhalen vertellen, inspireren en promoten voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid en, onderwijs en instellingen. Met pakkende films en animaties creรซren ze overtuigend mooie eindresultaten voor hun klanten.

Waarom voor onze animaties kiezen?

Hoge kwaliteit

Animaties zijn in alle soorten en maten leverbaar. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra. Sound- en visual effects waar je blij van wordt.

15 jaar ervaring

De ervaring leert ons complexe inhoud te destilleren tot aansprekende en duidelijke animaties. Weten wat je doet op (online) videomarketing gebied.

Maatwerk

Niet zomaar wat illustraties bij elkaar zoeken maar maatwerk voor elke klant. Duidelijke beeldtaal en perfect passende muziek erbij.

Maak een afspraak

we willen graag met je kennismaken

Wanneer je een afspraak met ons maakt horen wij graag jouw verhaal wat je wilt vertellen, hoe je je klanten of volgers wilt inspireren, welk probleem je hebt en waar film wellicht een oplossing is. Samen zoeken we naar het beste resultaat. De best passende beeldtaal. We brainstormen en doen het samen. Wij maken aan de hand daarvan een concept. Maak vandaag nog die afspraak, we komen graag bij je langs.