Aftermovie

je event blijft

Een leuk verslag van je event, congres of opening. Het geeft je event en bedrijf waarde. Hier had je bij moeten zijn!

Employer branding

vacaturefilms en zo

Goed personeel wil je aantrekken en je wilt ze ook houden. Daar moet je wat voor doen. Het gaat niet vanzelf maar wij helpen je daarbij.

Videoproductie

corporate, promotie

Wij vertellen jouw verhaal op beeld. We inspireren je klanten of promoten je nieuwste product of merk.

Corporate film

bedrijfsfilm, productfilm

Of je nu een bedrijfsfilm of promotie van je merk wilt. Je nieuwste product uitgebreid wilt laten zien. Denk ook aan films voor interne communicatie.

Filmen vanuit de lucht

met een drone

Prachtige plaatjes levert het op. Zowel video als foto. Mooi buiten in het landschap maar ook in fabriekshallen goed toe te passen.

Professional Editing

Using the latest technologies

Snelle, hedendaagse videomontage die bij jouw doelgroep past!

Documentaire

mini tot uitgebreid

Voor een verhaal uitdiepen heb je de tijd nodig. Films van 15 minuten noemen we al mini documentaires. Wat is jouw verhaal?

Promotiefilm

Laat je zien

Je product, bedrijf of merk wil je op de juiste manier uitdragen. Hoe wil je overkomen? Dat gaan we samen uitzoeken.

Onderwijs

in beeld

heldere communicatie naar leerlingen en ouders

Waarom voor ons kiezen?

Hoge kwaliteit film

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

20+ jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele videomontage

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

838+

films

20+

jaar ervaring

16997+

editing uren

Op zoek naar een veelzijdige partner voor al je videoprojecten? Zoek niet verder! Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van bewegend beeld, waardoor we flexibel inzetbaar zijn voor al jouw behoeften. Van het vastleggen van sfeervolle aftermovies voor lokale evenementen tot het vastleggen van grootse gebeurtenissen zoals Vrienden van Amstel Live, onze ervaring is uitgebreid en gevarieerd. We zijn trots op onze portfolio, die alles omvat, van corporate films voor diverse MKB-bedrijven tot aansprekende vacaturevideo's.

We hebben het genoegen gehad om talloze bekende gezichten voor de camera te hebben voor video-interviews op prominente nationale platforms. Of het nu gaat om het instrueren van BN'ers, CEO's of fabrieksarbeiders, wij weten hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen. Voor ons draait het om het creëren van impactvolle videoproducten. Of je nu op zoek bent naar een productfilm met verbluffende scherptediepte-opnamen of een perfect verzorgde promotiefilm, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.

En laten we de kers op de taart niet vergeten: onze verbluffende animaties die je verhaal tot leven brengen. Kortom, voor elk videoproject bieden wij een oplossing op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen!