The sky is the limit! Met onze drone zoeken we het hogerop. Prachtige beelden maken we vanuit de lucht. Ideaal om je stad, bedrijf, project of vakantiepark vanuit de lucht te promoten. Dronebeelden zetten wij in bij diverse soorten films. Ook in fabriekshallen is het vaak een aangename aanvulling om de productlijn of grootte van de opslag te laten zien door te filmen vanuit de hoogte. Of wat denk je van een bouwproject?

Vanuit de lucht het overzicht hebben samen met de vliegbewegingen die we maken geven geweldige beelden met de drone. Haarscherp want we filmen in 4K. Ook zijn de beelden spectaculair stabiel en kunnen we tegelijk foto's maken.

Ontdek de voordelen van luchtfotografie en -videografie voor uw project. Met de mogelijkheid om adembenemende beelden vanuit vogelperspectief vast te leggen, biedt luchtfilm een unieke en indrukwekkende kijk op uw locatie, eigendommen of evenementen.

  1. Verbluffende Perspectieven: Dronevideo biedt unieke perspectieven die normaal gesproken niet toegankelijk zijn vanaf de grond. Met opnames vanuit de lucht kunnen uw projecten worden gepresenteerd op een manier die zowel boeiend als informatief is.
  2. Verbeterde Visualisatie: Door gebruik te maken van dronevideo kunt u de omgeving en lay-out van uw projecten beter visualiseren. Dit kan waardevol zijn voor vastgoedontwikkeling, stadsplanning, bouwprojecten en meer, waardoor potentiële investeerders en klanten een duidelijker beeld krijgen van uw visie.
  3. Impactvolle Marketing: Luchtfoto's en -video's kunnen een krachtig marketinginstrument zijn om uw projecten te promoten. Door dynamische en meeslepende beelden te delen op uw website, sociale media en marketingmateriaal, kunt u de aandacht trekken van een breder publiek en interesse genereren.
  4. Efficiënte Inspecties: Voor sectoren zoals bouw, infrastructuur en landbouw biedt luchtfotografie een efficiënte manier om inspecties uit te voeren. Met gedetailleerde luchtfoto's kunnen problemen sneller worden geïdentificeerd en opgelost, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

Ontdek hoe luchtfotografie en -videografie uw projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een consultatie op maat.

 

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE VIDEOPRODUCTIE STUDIO

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met verhalen vertellen, inspireren en promoten voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid en, onderwijs en instellingen. Met pakkende films en animaties creëren ze overtuigend mooie eindresultaten voor hun klanten.

Waarom voor ons kiezen?

Hoge kwaliteit film

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

15 jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele videomontage

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

768

projecten

15

jaar ervaring

11320

editing uren

Breed inzetbaar als we zijn leveren we jou een compleet pakket op het gebied van bewegend beeld. Onze ervaring reikt van het vastleggen van aftermovies voor het lokale event voor de Rabobank tot grote events zoals Vrienden van Amstel Live. Van corporate films voor diverse MKB bedrijven maar ook hun vacaturefilms maakten wij. Vele BN'ers hebben wij voor de camera gehad voor video-interviews voor landelijke platforms. Wij instrueren hen net zo gemakkelijk als de CEO of de fabrieksarbeider van VDL. Een productfilm maken wij dan weer graag met de mooiste scherpte-diepte shots en voor een promotiefilm zorgen we dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Als klap op de vuurpijl tekenen we animaties en laten die tot leven komen. Zo kun je voor elk videoproject bij ons terecht.

Maak een afspraak

we willen graag met je kennismaken

Wanneer je een afspraak met ons maakt horen wij graag jouw verhaal wat je wilt vertellen, hoe je je klanten of volgers wilt inspireren, welk probleem je hebt en waar film wellicht een oplossing is. Samen zoeken we naar het beste resultaat. De best passende beeldtaal. We brainstormen en doen het samen. Wij maken aan de hand daarvan een concept. Maak vandaag nog die afspraak, we komen graag bij je langs.