De aftermovie: een leuke terugblik op een geslaagd evenement. Maar dat niet alleen! Ook een blijvende herinnering, een marketingtool van formaat! Aftermovies zijn ongekend populair, zeker op sociale media. Je bezoekers vinden het leuk om thuis de sfeer nog even terug te halen en je geeft op deze manier meer waarde aan je evenement. Ook mensen die er niet bij konden zijn, kunnen toch even sfeerproeven en weten dat het ze de volgende keer zeker niet mogen missen!

Belangrijk marketingonderdeel

Een aftermovie laten maken van je evenement is een belangrijk onderdeel van je marketing. Voor event-marketing is het enorm waardevolle videocontent. Voor nu maar ook voor later. Je zorgt voor een blijvende herinnering en je wordt niet snel vergeten. Zeker bij een terugkerend evenement kun je de beelden van je aftermovie ook weer gebruiken als promotie of vooraankondiging voor je volgende evenement op de agenda.

Hoe gaan we te werk?

Aftermovie door ons laten maken? Wij zorgen voor een effectieve, creatieve video, passend bij jouw bedrijf of organisatie. Of dat nu gaat om een festival, bedrijfsevenement, conferentie, presentatie of campagne, etc.
Alles is mogelijk, van 1 camjo tot voltallige filmcrew en van een paar uurtjes filmopnames tot de vastlegging van het complete evenement.
En vooral niet onbelangrijk: we leveren de aftermovie snel! Na het evenement gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de montage van de video zodat jij meteen daarna de aftermovie kan publiceren op je online kanalen. De afermovie is een feit. Het resultaat? Een toffe aftermovie die het goed doet en waar je graag nog eens naar terugkijkt!

 

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE VIDEOPRODUCTIE STUDIO

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met verhalen vertellen, inspireren en promoten voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid en, onderwijs en instellingen. Met pakkende films en animaties creëren ze overtuigend mooie eindresultaten voor hun klanten.

Waarom voor ons kiezen?

Hoge kwaliteit film

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

15 jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele videomontage

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

768

projecten

15

jaar ervaring

11320

editing uren

Breed inzetbaar als we zijn leveren we jou een compleet pakket op het gebied van bewegend beeld. Onze ervaring reikt van het vastleggen van aftermovies voor het lokale event voor de Rabobank tot grote events zoals Vrienden van Amstel Live. Van corporate films voor diverse MKB bedrijven maar ook hun vacaturefilms maakten wij. Vele BN'ers hebben wij voor de camera gehad voor video-interviews voor landelijke platforms. Wij instrueren hen net zo gemakkelijk als de CEO of de fabrieksarbeider van VDL. Een productfilm maken wij dan weer graag met de mooiste scherpte-diepte shots en voor een promotiefilm zorgen we dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Als klap op de vuurpijl tekenen we animaties en laten die tot leven komen. Zo kun je voor elk videoproject bij ons terecht.

Maak een afspraak

we willen graag met je kennismaken

Wanneer je een afspraak met ons maakt horen wij graag jouw verhaal wat je wilt vertellen, hoe je je klanten of volgers wilt inspireren, welk probleem je hebt en waar film wellicht een oplossing is. Samen zoeken we naar het beste resultaat. De best passende beeldtaal. We brainstormen en doen het samen. Wij maken aan de hand daarvan een concept. Maak vandaag nog die afspraak, we komen graag bij je langs.