Vertel je verhaal met een (mini)documentaire of een korte film. Kwalitatieve 'long-form' content is een ideale manier om een onderwerp uit te diepen. Je doelgroep laten kennismaken met jouw interesse, passie of boodschap. Net wat meer kunnen vertellen. Een documentaire neemt de kijker mee en geeft informatie. Het hoeft niet perse een televisie documentaire lengte te hebben om documentaire genoemd te worden. In deze tijd van snelle videocontent en korte filmpjes noemen we een 15 minuten film al een mini-documentaire.

Doelgroep

Wanneer je een documentaire of korte film laat maken is het belangrijk om rekening te houden met je doelgroep. Het maakt nogal wat verschil of je een korte film laat maken over de geschiedenis van je bedrijf. Vanwege het 50-jarig bestaan bijvoorbeeld. Of dat je een jong publiek wilt inspireren met een abstracte documentaire over de invloeden van muziek. Je wilt dat de doelgroep je boodschap begrijpt en geboeid blijft!

Hoe gaan we te werk?

Een documentaire of korte film door ons laten maken? Wat je insteek ook is; informeren, onderwijzen, inspireren, we maken samen een concept wat past. Wat de kijker meevoert. We bepalen welke beelden er nodig zijn om je verhaal te vertellen. Met onze jarenlange ervaring adviseren en begeleiden wij je graag tijdens het hele proces. Met als resultaat een documentaire om trots op te zijn!

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE VIDEOPRODUCTIE STUDIO

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met verhalen vertellen, inspireren en promoten voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid en, onderwijs en instellingen. Met pakkende films en animaties creëren ze overtuigend mooie eindresultaten voor hun klanten.

Waarom voor ons kiezen?

Hoge kwaliteit film

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

15 jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele videomontage

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

768

projecten

15

jaar ervaring

11320

editing uren

Breed inzetbaar als we zijn leveren we jou een compleet pakket op het gebied van bewegend beeld. Onze ervaring reikt van het vastleggen van aftermovies voor het lokale event voor de Rabobank tot grote events zoals Vrienden van Amstel Live. Van corporate films voor diverse MKB bedrijven maar ook hun vacaturefilms maakten wij. Vele BN'ers hebben wij voor de camera gehad voor video-interviews voor landelijke platforms. Wij instrueren hen net zo gemakkelijk als de CEO of de fabrieksarbeider van VDL. Een productfilm maken wij dan weer graag met de mooiste scherpte-diepte shots en voor een promotiefilm zorgen we dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Als klap op de vuurpijl tekenen we animaties en laten die tot leven komen. Zo kun je voor elk videoproject bij ons terecht.

Maak een afspraak

we willen graag met je kennismaken

Wanneer je een afspraak met ons maakt horen wij graag jouw verhaal wat je wilt vertellen, hoe je je klanten of volgers wilt inspireren, welk probleem je hebt en waar film wellicht een oplossing is. Samen zoeken we naar het beste resultaat. De best passende beeldtaal. We brainstormen en doen het samen. Wij maken aan de hand daarvan een concept. Maak vandaag nog die afspraak, we komen graag bij je langs.