AMF Bakery Systems is een wereldleider in de bakkerij-industrie, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van geavanceerde bakkerijoplossingen. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten, waaronder:

  1. Automatiseringstechnologieën: AMF levert geavanceerde automatiseringsoplossingen die helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit in bakkerijen. Dit omvat apparatuur voor het automatiseren van deegbereiding, vormen, bakken, koelen en verpakken.
  2. Lijnintegratie: Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor het integreren van verschillende apparatuur en processen in bakkerijproductielijnen. Dit zorgt voor een naadloze workflow en optimaliseert de productiecapaciteit.
  3. Innovatieve bakkerijtechnologie: AMF investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om cutting-edge bakkerijtechnologieën te leveren. Dit omvat innovaties zoals geavanceerde deegverwerkingsapparatuur, precisiebaksystemen en slimme automatiseringstechnologieën.
  4. Service en ondersteuning: Naast hun hoogwaardige apparatuur biedt AMF uitgebreide service- en ondersteuningsdiensten aan hun klanten. Dit omvat installatie, training, onderhoud en 24/7 technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat bakkerijen soepel blijven draaien.

Door hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice heeft AMF Bakery Systems een sterke reputatie opgebouwd in de bakkerij-industrie en blijft het wereldwijd bakkerijen helpen om hun productie te optimaliseren en te groeien.

De machines zijn vastgelegd in een meeslepende film door Sietsema Productions.

Reacties zijn gesloten.