Studio Sietsema Productions

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezighoudt met verhalen vertellen, inspireren en promoten van opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid, onderwijs en instellingen.

Stap in de wereld van grenzeloze creativiteit met ons toonaangevende videoproductiebedrijf. Wij zijn meer dan alleen filmmakers; wij zijn verhalenvertellers, beeldkunstenaars en visionairen die uw ideeรซn tot leven brengen op het scherm.

Of u nu een bedrijfsfilm, reclamespot of viral video wilt creรซren, wij staan klaar om uw visie te realiseren met verbluffende visuals, meeslepende verhalen en cutting-edge technologie.

Uw verhaal + Onze passie = Onvergetelijke video's.

Ons team

Peter Sietsema portret 400px

Peter Sietsema

Filmmaker

Vanaf jongs af aan een hoop passie voorย  het vak. Dat is wat Peter kenmerkt. Films maken is zeg maar echt zijn ding. Hij is goed in โ€˜out-of-the-boxโ€™ denken, vraagt verder en vertelt dan jouw verhaal als geen ander. Zijn technische expertise reikt tot grote hoogten en met zijn mensgerichte insteek is samenwerken een plezier.

ย 

Tevens groot muziekliefhebber want in dit vak handig uitkomt.

Peter Sietsema portret 400px

Aline Sietsema

Producent / Artdirector

Zij is sterk in het bedenken van concepten, schrijven van scenario's en de productie zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Met creativiteit en oog voor detail gaat Aline tot het uiterste om het beste resultaat te behalen.

ย 

Daarnaast een passie voor interieur dus ook een kei wat betreft presentatie en styling van de set.

Peter Sietsema portret 400px

.............. ....................

FREELANCER

Ben jij de steengoede freelance cameraman, editor of geluidsman die ons team wil komen versterken?

ย 

Stuur ons je portfolio toe en wij nemen contact met je op!

Wij werken nauw samen om een unieke en op maat gemaakte productie te leveren die indruk maakt op uw publiek en resultaten oplevert.

Van conceptontwikkeling tot post-productie, wij begeleiden u door het hele proces om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt. Laat ons uw verhaal vertellen en de wereld veroveren met onze creatieve videoproducties.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw visie tot leven kunnen brengen op het grote scherm.

ONS ADRES

Kleine Haarsekade 116, 4205 NA Gorinchem, The Netherlands