Niet meer weg te denken: een corporate film, die het verhaal vertelt van jouw bedrijf. Met een goed verhaal onderscheidt je je van de rest en hoe breng je dat verhaal nou beter over, dan via film? Videocontent is hot want mensen kijken nu eenmaal liever video's dan dat ze veel tekst moeten lezen. Grijp dus die kans! Corporate films helpen je tevens om betrokkenheid bij je doelgroep te genereren. Je doelgroep moet zich kunnen identificeren met je bedrijf. Daarnaast promoot via film je je product of dienst wel op een heel gemakkelijke manier!

Belangrijk marketingonderdeel

Of je nu een corporate film wil laten maken, of een productfilm of bedrijfsfilm, maak het onderdeel van je marketingstrategie. Video is daar één van de beste tools voor. En dat geldt niet alleen voor je klanten, maar ook voor je werknemers. Het verhaal moet in beweging zetten, inspireren, verbinden, raken. Wanneer je video interessant en uniek is, dan geeft het een langdurige goede indruk van je bedrijf bij je doelgroep.

Hoe gaan we te werk?

Een corporate film door ons laten maken? Wij vertellen jouw verhaal op beeld. Wat je doet, wat je maakt, wie je bent. Wij inspireren je klanten of promoten je nieuwste product of merk. De communicatieboodschap die je wilt uitdragen met je bedrijf vertalen wij naar een strakke film die perfect past. Dat begint bij het scenario wat we schrijven, de stijl die we kiezen, etc. In samenwerking met zodat we met elkaar het beste resultaat behalen. Na de filmopnames kiezen we de muziek erbij uit, eventueel een professionele voice-over. Het resultaat? De bedrijfsfilm laat een onuitwisbare indruk achter, je (potentiële) klanten zullen je niet snel vergeten!

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE VIDEOPRODUCTIE STUDIO

Sietsema Productions is een creatief videoproductiebedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met verhalen vertellen, inspireren en promoten voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de overheid en, onderwijs en instellingen. Met pakkende films en animaties creëren ze overtuigend mooie eindresultaten voor hun klanten.

Waarom voor ons kiezen?

Hoge kwaliteit film

Vanzelfsprekend vinden wij haarscherpe beelden en kraakhelder geluid op film. Maar wij besteden graag aandacht aan net dat beetje extra.

18 jaar ervaring

De ervaring leert ons verder te kijken, de mooie momenten te maken wanneer je het niet verwacht. Weten wat je doet. Complexe inhoud destilleren tot aansprekende film.

Professionele videomontage

Een film staat pas echt met de montage. Strak of wat losjes gemonteerd. Perfect passende muziek zoeken we erbij, en tiptop grafische elementen.

EXPERTISE

838+

films

18+

jaar ervaring

6500+

editing uren

Breed inzetbaar als we zijn leveren we jou een compleet pakket op het gebied van bewegend beeld. Onze ervaring reikt van het vastleggen van aftermovies voor het lokale event voor de Rabobank tot grote events zoals Vrienden van Amstel Live. Van corporate films voor diverse MKB bedrijven maar ook hun vacaturefilms maakten wij. Vele BN'ers hebben wij voor de camera gehad voor video-interviews voor landelijke platforms. Wij instrueren hen net zo gemakkelijk als de CEO of de fabrieksarbeider van VDL. Een productfilm maken wij dan weer graag met de mooiste scherpte-diepte shots en voor een promotiefilm zorgen we dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Als klap op de vuurpijl tekenen we animaties en laten die tot leven komen. Zo kun je voor elk videoproject bij ons terecht.

Maak een afspraak

we willen graag met je kennismaken

Wanneer je een afspraak met ons maakt horen wij graag jouw verhaal wat je wilt vertellen, hoe je je klanten of volgers wilt inspireren, welk probleem je hebt en waar film wellicht een oplossing is. Samen zoeken we naar het beste resultaat. De best passende beeldtaal. We brainstormen en doen het samen. Wij maken aan de hand daarvan een concept. Maak vandaag nog die afspraak, we komen graag bij je langs.